Předkrmy
BRUSCHETTA – 225 Kč
Rajčata / hřib / bazalka / parmazán/ rukola / olivový olej
CARPACCIO – 355 Kč
Hovězí svíčková / mayo / rukola / olivový olej / parmazán
TARTAR – 285 Kč
Na french toustu / lanýžová mayo / sušený žloutek/ lanýž čerstvý
VITELLO TONNATO – 295 Kč
Telecí plátky/ tuňáková mayo / kapary / křupavý brambor na přepuštěném másle s bylinkami
GRILOVANÁ MOZZARELLA – 285 Kč
Parmská šunka / bylinkové pesto / sicilský bramborový salát
Polévky
Hlavní chod
TORTELLINI – 355 Kč
Konfitované husí stehno / pyré z černého kořene / Foie gras / espuma / pomerančový demi glace
SMAŽENÁ KROKETA PLNĚNÁ HOV. ŽEBRY Z TANVALDSKÉ BIO FARMY – 355 Kč
Raclette omáčka / zauzené celerové pyré / pistácie / avokádová bylinková omáčka
HŘÍBKOVÉ RISOTTO – 355 Kč
Carnaroli rýže / hřiby/ mascarpone / bílé víno / parmazán
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ – 425 Kč
Paprikový džem/ kaštanový med / pečený brambor
FLAP / RIB EYE STEAK – 650 Kč
Houbový quiche / demi glace
CAESAR SALÁT – 325 Kč
Ančovičky / kuře z Tanvaldské BIO farmy / žloutek / mayo
Deserty
AFFOGATO – 135 Kč
vlastní vanilková zmrzlina / espresso
TIRAMISU – 135 Kč
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE / JAHODOVÝ SORBET – 135 Kč
čokoládový krém / mangové chutney / vlastní jahodový sorbet
Pinsa Romana
Pasta
Menu pro vás připravil šéfkuchař Jan Kaukal spolu se svým týmem.
Osteria Friuli – místo, kde se dobře jí a dobře žije.
Benvenuti!