Jídelní lístek

Předkrmy

BRUSCHETTA – 225 Kč
Rajčata / hřib / bazalka / parmazán/ rukola / olivový olej

CARPACCIO – 355 Kč
Hovězí svíčková / mayo / rukola / olivový olej / parmazán

TARTAR – 285 Kč
Na french toustu / lanýžová mayo / sušený žloutek/ lanýž čerstvý

VITELLO TONNATO – 295 Kč
Telecí plátky/ tuňáková mayo / kapary / křupavý brambor na přepuštěném másle s bylinkami

GRILOVANÁ MOZZARELLA – 285 Kč
Parmská šunka / bylinkové pesto / sicilský bramborový salát

Polévky

TELECÍ VÝVAR – 155 Kč
Vývar z telecí oháňky / zelenina / raviola

KAŠTANOVÝ KRÉM – 165 Kč
Z kaštanů a vývaru / chipsy z shiitake houby / vanilka

Hlavní chod

TORTELLINI – 355 Kč
Konfitované husí stehno / pyré z černého kořene / Foie gras / espuma / pomerančový demi glace

SMAŽENÁ KROKETA PLNĚNÁ HOV. ŽEBRY Z TANVALDSKÉ BIO FARMY – 355 Kč
Raclette omáčka / zauzené celerové pyré / pistácie / avokádová bylinková omáčka

HŘÍBKOVÉ RISOTTO – 355 Kč
Carnaroli rýže / hřiby/ mascarpone / bílé víno / parmazán

PRAŽMA KRÁLOVSKÁ – 425 Kč
Paprikový džem/ kaštanový med / pečený brambor

FLAP / RIB EYE STEAK – 650 Kč
Houbový quiche / demi glace

CAESAR SALÁT – 325 Kč
Ančovičky / kuře z Tanvaldské BIO farmy / žloutek / mayo

Deserty

AFFOGATO – 135 Kč
vlastní vanilková zmrzlina / espresso

TIRAMISU – 135 Kč


ČOKOLÁDOVÁ GANACHE / JAHODOVÝ SORBET – 135 Kč
čokoládový krém / mangové chutney / vlastní jahodový sorbet

Pinsa Romana

CAPRICCIOSA – 325 Kč
Rajčata/ mozzarella /šunka/ žampiony/ artyčoky/ olivy

PEPPERONI – 325 Kč
Rajčata/ mozzarella / pikantní salám Ventricina/ chilli

MARGHERITA – 285 Kč
Rajčata/ mozzarella / bazalka

Pasta

CARBONARA – 285 Kč

AGLIO E OLIO – 285 Kč

POMODORO – 285 Kč

BOLOGNESE – 285 Kč

MAFIOSA – FRIULI – 315 Kč
Hov. svíčková/ česnek/ chilli/ rajčata/ parmazán

CREMOSA – 315 Kč
Parmská šunka/ drcená rajčata/ česnek/ mascarpone / bazalka

Menu pro vás připravil šéfkuchař Jan Kaukal spolu se svým týmem.

Osteria Friuli – místo, kde se dobře jí a dobře žije.

Benvenuti!